top of page
  • Foto van schrijverHipe Skip Merksem vzw

Mini masters 2020

Bijgewerkt op: 8 mrt. 2020

Gisteren hadden de mini’s hun eerste wedstrijd van het seizoen.


Ondanks dat storm Ciara op de loer lag, liepen ze speed met de wind mee.


Bent sprong zijn eerste wedstrijd bij de mini’s. Hij wilde heel graag op 2 minuten over de 200 lopen of hij ging niet eten. Gelukkig voor hem heeft hij 202 gelopen. Hij eindigde op een mooie 9de plaats.


In de categorie meisjes 10 jaar verbrak Lilli twee maal haar record op 30 seconden (68) en op 2 minuten speed (226). Ze stond te glunderen op de 27ste plaats. Lune sprong zich naar een verdiende 2de plaats en haalde zo een zilveren medaille binnen.


Bij de meisjes 10 jaar is Lisa op de 44ste plaats geëindigd met een record op 30 seconden van 64 en een enthousiaste freestyle. Op de 39ste plaats staat Jarah ze heeft dit super goed gedaan voor haar eerste wedstrijd ondanks dat ze als laatste was. Één plaats erboven eindigde Mitta op de 39ste plaats. Ze mag zeker trots zijn op deze prestatie voor haar eerste wedstrijd! Jiste gaf het beste van zichzelf en eindigde op een 30ste plaats. Ze sprong een mooie oefening een kon zelfs een truck die ervoor nog niet zo veel gelukt was. Onder het motto “Can’t stop de vrolijk!” was het Kerstin haar beurt. Ze sprong rustig en vrolijk haar freestyle en eindigde zo op plaats 28.


Het was een zeer lange dag voor onze kleinste wedstrijd springers. Maar ze hebben het allemaal super goed gedaan.Ik ben heel trots op jullie !!!


En denk er aan JULLIE HEBBEN ALLEMAAL HEEL WAT IN JE MARS!


Trotse coach,

Nomi


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page