top of page
  • Foto van schrijverHipe Skip Merksem vzw

Mini Masters

Gisteren was het van onze allerkleinste competitieskippers hun allereerste wedstrijd ooit...SPANNEND! Tijdens de trainingen werd alles goed voorbereid over hoe een wedstrijd in zijn werk gaat en dat heeft zeker geholpen!

Ze begonnen allemaal met een klein hartje aan de speedproeven, maar wat hebben ze daar geknald! Enkele records sneuvelde en iedereen begon met al iets meer vertrouwen aan de freestyles. De ene moest wat langer wachten dan de andere, maar met volle focus stapten ze het veld op en eindigde ze allemaal met een lach op hun gezicht!!

Dit jaar was de prijsuitreiking iets anders... Iedereen werd ingedeeld in een bronzen, zilveren en gouden medaille groep.

In de categorie meisjes 9 jaar stond Elena te glunderen in de bronzen medaille groep. Elif was heel erg fier dat ze een plekje in de zilveren medaille groep kon bemachtigen!

Kobe sprong zich naar de gouden medaille groep in de categorie jongens 10 jaar en mag zich ook provinciaal kampioen van de provincie Antwerpen, bij de mini’s noemen!

In de namiddag was het de beurt aan de 11-jarigen. Dinthe kwam met heel veel energie toe en ook zij brak een recordje tijdens de speedproeven. Twee uur later was het zover nog één keer die freestyle knallen was haar doel. Net zoals bij de andere ging ze met volle focus het veld op. Al lachend en zwaaiend kwam ze het veld af en daarna was het even wachten op de prijsuitreiking. In de categorie meisjes 11 jaar kon Dinthe een plekje veroveren in de gouden medaille groep!

Zo werd een hele leuke dag afgesloten en ging iedereen moe, maar voldaan naar huis!! Jullie hebben het allemaal super goed gedaan en ik ben een mega trotse coach! Jullie zijn echte toppertjes!!
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page