top of page
  • Foto van schrijverHipe Skip Merksem vzw

Provinciaal Kampioenschap B en C teams 16+

Afgelopen weekend, een nieuw wedstrijdweekend.

De Provinciale B en C teamkampioenschappen voor onze 16+ springers.


We zouden denken dat we na 2 jaar wat van corona zouden verlost zijn, maar helaas heeft deze heel wat roet in het eten gegooid!


Onze C Senioren moesten helaas de wedstrijd op het laatste nippertje annuleren door een coronabesmetting! Onze dames hadden er hard voor getraind en we hopen dat ze in de toekomst op hetzelfde elan verdergaan en laten zien wat ze in hun mars hebben. Houdt Noa, Julie en Nomi dus zeker in de gaten want ze gaan sterker terugkomen dan ooit tevoren!!


Onze junioren B mochten zondag van start gaan op het provinciaal kampioenschap, de coaches zaten helaas beide in quarantaine. Gelukkig was Carline er om onze dames deze dag te begeleiden, steunen en supporteren.


Onze dames begonnen met goed SR Speed met mooie scores. Bij DD speed sloeg de stress helaas wat meer toe en werden er enkele foutjes gemaakt. Maar onze junioren zijn gekend als harde werksters en opgeven staat zeker niet in hun woordenboek! Met mooie en leuke freestyles hebben zij beslag genomen op een 5e plaats van de provincie Antwerpen!

Onze dames hebben het beste van zichzelf gegeven en hun eerste teamwedstrijd in 3 jaar weer mogen springen!! Met deze ervaring en hun groot enthousiasme zijn wij er zeker van dat we van deze dames nog zeer veel mooie dingen te zien gaan krijgen!


De coaches zijn (van op afstand 😉) heel trots op jullie!!
14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page