top of page
  • Foto van schrijverHipe Skip Merksem vzw

Provinciaal kampioenschap B en C Masters +16

Het einde van een nieuwe wedstrijddag.

Na de prachtige prestatie van Julie deze voormiddag stond ook het provinciaal kampioenschap B-Masters 16+ en 19+ op het programma.

Bij de junioren jongens sprong Vincent heel goede speedproeven en met de beste freestyle van de dag mag hij zich de Antwerpse Vice Provinciaal kampioen noemen bij de junioren jongens.

Bij de junioren meisjes hadden we 3 deelnemers.

Janne begon heel ijverig aan de speed, zelfs ze ijverig dat ze iets te vroeg weg was. Nadien sprong ze goede 3 minuten en een heel mooie freestyle. Ze eindigt vandaag op plaats 25

Lore legde overall een zeer mooi parcours af en liet heel goede scores optekenen. Ze eindigde op plaats 16.

Inès sprong goeie 30 seconden, verbrak haar persoonlijk record op de 3 minuten en sprong een schitterende freestyle. En dat mooie werk werd bekroond met de GOUDEN medaille! Ines mag zichzelf dus de provinciale kampioen noemen bij de B-Stroom junioren van de provincie Antwerpen.

Onze laatste categorie was deze van de senioren meisjes.

Mara begon goed aan de speedproeven en liet een zeer mooie freestyle zien. Ze behaalt zo in deze categorie een welverdiende 6e plaats.

Elise sprong ook goeie speedproeven en liet een zeer mooie en originele freestyle optekenen. Ze greep net naast een plaatsje op het podium, maar mag zeker tevreden zijn met het resultaat.


Het was een zeer leuke dag en iedereen heeft van de eerste tot de laatste seconde gesprongen met een lach tot achter de oren! De coaches zijn meer dan trots op jullie!
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page