• Foto van schrijverHipe Skip Merksem vzw

Provinciaal kampioenschap A & B master Beloften 2019

Bijgewerkt op: 10 dec. 2019

Wat een spannend weekend!!

Gisteren sprongen onze 21 beloften wedstrijd. In de voormiddag knalden onze B-beloften een fantastische wedstrijd, in de namiddag was het aan de A-beloften! Er werden gisteren super veel persoonlijke recordjes verbroken bij onze springers, zowel op 30 seconden als bij 3minuten speed.

In de voormiddag eindigden onze springers binnen de meisjescategorie als volgt: Lauren behaalde de 56ste plaats. Jits overwon plaats 46, line plaats 40, Lore sprong zich naar een mooie 36ste plaats, Leonie plaats 32, Liene plaats 31. Onze jarige Amelie claimde plaats 28! In de top 20 eindigde Angela op plaats 16, Janne op plaats 15! Ines overwon plaats 10 door haar mooie freestyle!

De jongens sprongen eveneens een super goede wedstrijd! Mathias werd 8ste, Alexander 5de, en Rune 4de! Op het podium was er plaats voor 2 springers van ons. Thomas werd verdiend 2de en Vincent sprong zich allround naar de gouden medaille.

In de namiddag knalden onze A-beloften meisjes nog met fantastische uitslagen! Onze jongste A-belofte Anna veroverde de 35ste plaats, en op plaats 34 eindigde Lana! Lien had pecht bij haar freestyle, maar heeft toch een super goede wedstrijd gesprongen: 2 nieuwe persoonlijke speedrecords zorgden voor een mooie 17de plaats!! Noor sprong zich naar de 14de plaats en Jona overwon plaats 12 met een mooie lach tijdens haar proeven!

Bovendien zijn Noor en Jona geselecteerd om te springen op het Belgisch kampioenschap in Oostende op 23 november 2019! Ze mogen beiden gaan voor 30seconden en 3min speed! Wat een toppers!

Elena en Kiara zijn super trots op jullie allemaal!